luni, 27 iunie 2011

Cat despre comisioaaaaneeee...

Asta este, de fapt, intrebarea care ne macina cand vine vorba despre banci: Dar cu comisioanele, cum e cu comisioanle, cat sunt comisioanele, cat sunt de ascunse?
Cum cei de la B.C.R. adopta o politica focusata pe transparenta, iata care sunt comisioanele pe car le practica in procesul de refinantare. Asta pentru a risipi si ultima urma de suspiciune:

  • costuri de transfer zero (taxe notariale suportate de banca)
  • comision analiza zero
  • asigurarea imobilului gratuit, in functie de tipul creditului
  • posibilitatea de a mandata banca sa efectueze o serie de operatiuni de preluare a creditului de la banca finantatoare in numele clientului: acord de grevare cu alte sarcini.
  • premii client get client: clientilor care contracteaza un credit de refinantare in perioada campaniei li se va acorda un cupon de recomandare, prin care acestia pot realiza o recomandare.
    Mai mult, toti clientii care realizeaza o recomandare participa automat la o tragere la sorti; se vor acorda premii in functie de regulamentul de campanie; 

    Pacat ca platforma pe care o folosesc  nu imi ofera  posibilitatea de a folosi un anumit emoticon. acela care rasufla usurat, dandu-si cu latul palei peste fruntea asudata. Cam aceasta este senzatia pe care o simti de indata ce vrei sa faci "pasul cel mare", refinantarea adicatelea, si vezi care sunt,de fapt comisioanele practicate de B.C.R.

    Cu acest post particip la un concurs pentru blogeri organizat de Chinezu prin Blogal InitiativeRevista Biz, si BCR la care daca aveti blog va invit sa participati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu