vineri, 1 iulie 2011

Concurenta dintre banci - eu pe cine aleg?

O fi ea, concurenta, principiul de functionare a unei piete libere, nimic de zis. Principiu care si-a dovedit fiabilitatea de atatia ani. Alta e problema mea, insa, legata de concurenta.Sunt atatatea banci pe piata romaneasca, eu pe cine aleg?
Pornind de la ideea ca practic nu exista o banca in masura sa intruneasca toate conditiile, pentru oricine, la modul sublim, un fel de all in one a bancilor romanesti. Ar fi de-a dreptul o utopie. Ce pot eu face in momentu in care ma duc sa "ma refinantez" este sa studiez oferta bancilor si s-o aleg pe aceea care mi se potriveste cel mai bine.
Dintre acestea, oferta B.C.R. pentru refinantare mi se potriveste ca o manusa, pentru ca presupune o rata llunara mica. Ceea ce, de fapt, ma intereseaza cel mai mult.
Iata cateva dintre avantajele refinantarii cu B.C.R.:
-costuri de transfer zero (taxe notariale suportate de banca)
-comision analiza zero
-asigurarea imobilului gratuit, in functie de tipul creditului
-posibilitatea de a mandata banca sa efectueze o serie de operatiuni de preluare a creditului de la banca finantatoare in numele clientului: acord de grevare cu alte sarcini.
-premii client get client: clientilor care contracteaza un credit de refinantare in perioada campaniei li se va acorda un cupon de recomandare, prin care acestia pot realiza o recomandare
Cu acest post particip la un concurs pentru blogeri organizat de Chinezu prin Blogal Initiative, Revista Biz, si BCR la care daca aveti blog va invit sa participati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu